Herroepingsrecht

Heb je spijt van je aankoop of had je een andere verwachting van de producten? Je hebt de mogelijkheid de aankoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Tijdens deze bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Lees ook de algemene voorwaarden.

Hoe werkt het?
Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@kleinelievelijne.nl , zodat ik weet dat ik een retourzending kan verwachten. Een e-mail met nodige informatie (naam, ordernummer en welke producten je terugstuurt) volstaat. Eventueel mag je het herroepingsformulier invullen en bij je retourzending voegen.

Het herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Verpak het onbeschadigde product goed en zorgvuldig in de originele verpakking, om beschadigingen onderweg te voorkomen. Bewaar ook altijd het verzendbewijs van je retourzending.

Na ontvangst in goede orde door Kleine Lievelijne, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product binnen 14 dagen terug. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Stuur je retourzending naar:

Kleine Lievelijne
T.a.v. retouren
Heerepad 30
6097 DJ Heel

Vragen?
Heb je vragen over het retourbeleid? Stuur een e-mail via info@kleinelievelijne.nl 

of neem telefonisch contact op via +31 6 29 46 13 53.

© 2020 - 2024 kleinelievelijne.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel